Witam na blogu
poświęconemu barbadoskiej
piosenkarce, znanej
każdemu z takich hitów jak
Umbrella, Diamonds,
Only Girl, We Fond Love.
Barbadoska do tej pory
zdobyła 8 nagród Grammy
i sprzedała 100 milionów
płyt na całym świecie.

Blog > Komentarze do wpisu
Dyskografia

2005 Music of the Sun
2006 A Girl Like Me
2007 Good Girl Gone Bad (Reloaded)
2009 Rated R2010 Loud
2011 Talk That Talk
2012 Unapologetic

środa, 30 stycznia 2008, julialichon

Polecane wpisy

Komentarze
2008/02/01 19:41:07
Ta 2 jest COOL =D
-
2008/02/01 19:42:03
Ale 1 też jest fajna :)