Witam na blogu
poświęconemu barbadoskiej
piosenkarce, znanej
każdemu z takich hitów jak
Umbrella, Diamonds,
Only Girl, We Fond Love.
Barbadoska do tej pory
zdobyła 8 nagród Grammy
i sprzedała 100 milionów
płyt na całym świecie.

czwartek, 24 stycznia 2008
Filmografia

2006 Dziewczyny z drużyny 3 - ona sama - komedia
2008 Good Girl Gone Bad Live - ona sama - koncert
2012 Battleship: Bitwa o Ziemię - jako Raikes - akcja
2012 Katy Perry: Part of Me - ona sama - dokument
2012 Loud Tour Live at the O2 - ona sama - koncert
2013 Rihanna 777 Documentary - ona sama - dokument
2013 To już jest koniec - ona sama - komedia
2015 Dom - jako Tip - animacja (dubbing)

20:08, julialichon , Filmografia
Link